Om min bisexualitet

Tro inte att jag, som bisexuell (eller någon tjej/kille som bi/homo), tänder på alla samkönade personer. När jag betraktade mig själv som hetero tände jag inte på alla olikkönade (i mitt fall snubbar). Kära heteromänniskor; gör ni det eller? Och tro inte att du som tjej (i mitt fall), som är lite osäker på din sexualitet, kan utnyttja mig för att "testa" bisexualitet. Jag lär märka, och jag lär ta svinigt illa upp. Och förmodligen skylla på mig själv från början, och må rätt dåligt. Och det kommer suga.
 
Till er som kallar er själva pan-, hetero- eller homosexuella; att säga att "bisexuella tjejer är egentligen hetero och vill bara ha uppmärksamhet" eller att "bisexuella personer är homos som inte bestämt sig än", eller vad fan ni nu säger, detta är väldigt kränkande. Och dubbelmoraliskt. Och motsägelsefullt.
 
Jag ångrar mig ofta att jag stämplat mig som bisexuell pga tjejer som behandlar mig annorlunda. Men det ska inte vara så. Så snälla, sluta. Detta ska egentligen inte spela någon roll; MEN jag tänder mest på killar och ja jag har bara legat med killar (detta verkar vara en viktig fråga, vilket är riktigt riktigt dumt) men om jag måste stämpla mig med en läggning så blir det bisexuell för jag vill vara öppen för personer och inte kön. Det ultimata vore dock om dessa stämplar inte fanns överhuvudtaget.
 
Här får ni en passande jävla bild:
 
 
(Kommer mest troligt skriva ytterligare inlägg om bisexualitet, med massa Tumblr-citat. HOW FUN!)
 

RSS 2.0