Så, vad har jag gjort på sistone?

JO detta:
 
 
Fick ny crush: Zebastian Modin, efter att ha sett han intervjuas. Seriöst, sök på Youtube. SÅ HIMLA FIN.
 

Jag har ritat!!! Dock hade jag inget kol = håret. Haha. Men försöker att gradvis våga rita igen utan att det blir så destruktivt som förut med min prestationsångest.

 
Crushade på Phil efter att ha drömt om honom. Alltså drömmar romantiserar verkligen kärlek till snubbar för mig och det sitter kvar i någon dag???? Förlåt mig. Snälla. Heteronormen hemsöker mig. Jag ska dela med mig mer av mina kvinncrushar - jag lovar!!
 

Jag har varit inlagd, vars jag ställde tillbaka dygnet + började med ny medicin. Lamictal! Om någon har erfarenhet med den, kommentera gärna! 
 
Vilja har dessutom fått mens = extra gosig, så vi har gosat då jag varit på permission. Blev utskriven idag förresten!
 
TRIGGERVARNING: ätstörningar.
 

Jag har läst Ett ufo gör entré! Tyckte den var fin/sorglig/ibland rolig men väldigt triggande speciellt då den var skriven ur hans tonårsjags perspektiv. Blev extremt triggad av uppslaget ovan - samtidigt som det "fick mig att tänka". Detta utspelar sig år 1979 och tycker inte dessa krav är speciellt annorlunda idag förutom att det finns en större chans att vi ifrågasätter dem. Förhoppningsvis.
 

Jag har fotat denna fina bild på Vilja i en krukväxtdjungel då hon jamar. 
 
Jag har även varit ute i solen och rökt extra mycket pga vårigt!! Borde ha en gosig bild till detta men det har jag ej, ledsamt.
 
 
Jag har sett Raskortet, en dokumentär jag tycker alla ska se. Så himla viktig. Klicka på bilden eller HÄR för att se på SVT play!

RSS 2.0