min sommar, tills nu i guess

 
Så, hej. Jag har försökt börja vlogga, streamade ju där ett tag och blev en slags aktivitet under min dag samt hjälpte mig med min rädsla att bli fotad samt mitt mående. Men att vlogga, det känns betydligt mycket mer läskigare att lägga upp än att streama och bara ta det som det kommer i streamen.
 
Iallafall, gått igenom mycket och haft en tuff sommar. En kompis var nära döden men som tur är, så överlevde han. Det påminde mig dock om Simon, min absolut bästa vän som dog förra året i slutet på september. Sen kom dagen då det var ett år sen sedan han dog, sen jag hittade honom, sen begravningen vilket tog hårt på mig. Jag pluggar än en gång på distans, men jag har haft ytterst svårt att studera under sommaren. Helt ärligt, så har jag mest legat i sängen eller soffan, som blivit min säng då jag inte vill vara ensam (min mamma har sin säng i vardagsrummet).
 
 
Jag tog en resa till skellefteå, där allt inte gick som planerat och min far som då var i sin stuga i piteå fick hämta upp mig. Efter det följde drama och bråk, lyckligtvis har det löst sig nu, men även det tog på mig.
 
 
Jag försökte trots mitt mående att ta mig ut, men mitt "äventyr" gjorde inte något bättre. Förutom att jag tog selfien både ovan och nedan. Uppskatta the small things in life, right?
 
 
Jag tog mig iallafall ut en dag, en dag jag blev lite smått manisk, och köpte mig en Nintento Switch! Även Mariokart, Just Dance och 1 2 switch. Till en början dansade jag tills min träningsvärk gjorde det svårt för mig att sova haha.. tråkigt är dock att jag på sistone inte orkat dansa såpass mycket som jag önskat.
 
 
Jag försöker även bli blond igen vilket är lite smått svårt då det blåa/gröna pigmenten i mitt hår dyker fram så fort de får chansen men idag blir det att bleka iaf utväxt och sen tänkte jag köra på färgbomber. En lite mörkare i botten och en kall blond i resten, blev pepp bara av att skriva om det haha.
 
 
Men som ni ser, har det ju börjat bli ganska blont. Annat som varit/är jobbigt är att jag behövt tänka efter om vissa personer tar mer energi än de ger, om jag borde ha kvar i mitt liv. Har dock varit så skönt att bestämma sig och slippa all negativitet vissa kan bidra med. Jag har inte många vänner vilket gjorde detta svårt men uppskattar de få nära fantastiska vänner jag har nu ännu mer.
 
Kan avsluta med en gullig Vilja som tycker om att ta min plats bara om jag lämnar för att snabbt gå på toa.
 
 
Och hur mitt current mood varit och tyvärr, oftast är.
 
 

RSS 2.0